We use cookies to give you the best experience on our website. By clicking ‘Accept’, you agree to our use of cookies.

Accept
CASE STUDY

Hill

“It is the perfect environment for summer evenings in total comfort, thereby becoming a carefully considered addition to a home already oozing character and charm.”

Lui Rocca our designer created the perfect orangery extension. Meticulously designed with a lovely glass lantern allowing the natural light to flood into the room and a large undercover seating area at one end. We built a small stone wall that the oak windows were on, removed the doors from the existing lounge and plastered the new interior walls creating that warm room like feel. The client’s interior décor now flows seamlessly into the orangery and the limestone floors link the inside with the terrace.

It is the perfect environment for summer evenings in total comfort, thereby becoming a carefully considered addition to a home already oozing character and charm.

Designed by:

Lui Rocca

Architectural Designer

 

A recently retired couple wanted to extend their home with a room that connected the inside with the outside and gave them somewhere to be at one with their garden and feel that they are in an integral part of their home.
Order Lookbook

The undercover area allows the client to be outside in comfort in all weathers with an uninterrupted view of the beautiful maintained garden. A small terrace and retaining wall was built into the lawn and the orangery now feels like it has always been there.